top of page
Anker 1

Steek jij boven het maaiveld uit?

Wij zoeken collega’s die boven het maaiveld willen uitsteken. Die zowel strateeg als doener zijn, affiniteit hebben met innovatie en duurzaamheid én uitdagingen zelfstandig aan durven gaan.

Jij moet maximaal subsidieadvies kunnen leveren. Dit betekent dat je kritisch, zorgvuldig en professioneel bent én van complexe vraagstukken een helder verhaal kunt maken, zonder dat je nerveus wordt van deadlines. Het betekent dat jij er voor onze klanten op gebrand bent om alles uit hun project te halen. 

RUIMTE OM IMPACT TE MAKEN

Op onze klanten, op ons en (ver) daarbuiten. Van het soort dat mensen op de maan zet. Dat kan bij ons.

Anker 2
Anker 3

OVER ONS

Plus Projects levert maximaal subsidieadvies op het gebied van innovatie + duurzaamheid. Samen met onze klanten staan wij dagelijks aan de frontlinie van innovaties. Innovaties die een positieve impact hebben op onze samenleving.

Ons kantoor is gevestigd in een markant gebouw op loopafstand van het strand. Onze cultuur is informeel en open, waar intensief wordt (samen)gewerkt met veel eigen verantwoordelijkheid. Er is ruimte voor jouw ideeën én voor kritische feedback. Je krijgt sympathieke, gedreven collega’s die jou zullen ondersteunen en coachen waar nodig.

En, als er iets te vieren valt, dan vieren we dat. 

Anker 4

Benieuwd naar hoe het is om bij Plus Projects te werken?
 

Onze trainees Eline van Bruggen en Milou Nipshagen bloggen en vloggen maandelijkse over hun ervaringen, leermomenten en groei:
 

“Ik mag over vele vraagstukken meedenken, of dit nou gaat om subsidies of de bedrijfsvoering van Plus, een betere werkplek kan ik me dan ook als starter niet wensen.”

SOLLICITEREN?

SOLLICITEREN?

Leuk dat je aan het overwegen bent om te solliciteren bij ons!

Het sollicitatieproces bestaat uit een aantal stappen. De eerste stap is het invullen van het sollicitatieformulier dat je samen met je CV naar ons opstuurt. Je krijgt binnen twee weken bericht of je uitgenodigd wordt voor een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor. Het is mogelijk dat we de procedure aanvullen met testen en een assessment.

Het invullen van het formulier duurt ongeveer 45 minuten. Ga er dus echt even voor zitten en neem de tijd.

 

Vragen? Neem dan gerust contact op via

tel. 070-3012420. 

  • Facebook - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
Anker 5
bottom of page