Arbeidsvoorwaarden

Salaris

De hoogte van je salaris hangt mede af van je prestaties en hoe je je ontwikkelt. Jouw bijdrage aan onze jaardoelen is hierbij bepalend.

Overuren

We streven ernaar het werk gelijkmatig voor iedereen te verdelen. Als subsidieconsultants heb je altijd wel te maken met deadlines. Dan werk je wel eens dan je contracturen. Dat is logisch want de klant staat voor jou centraal en je weet dat je de vrijheid hebt om na de deadline te genieten van een dagje vrij.

Collectieve winstuitkering

Wij geloven niet in bonussen. Wel in samen resultaten behalen! Daarom kennen we geen individuele bonussen, maar wel een collectieve winstuitkering als we samen onze jaardoelen behalen. Deze kan oplopen tot 9% van je jaarsalaris.

Persoonlijke ontwikkeling

Wij geloven sterk in leren en ontwikkelen. Daarom besteden we veel aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Jaarlijks kun je rekenen op op maat gemaakte trainingen en persoonlijke coaching.

Vakantie en verlof

Bij een 40-urige werkweek heb je bij ons -afhankelijk van je leeftijd- recht op 25 tot 30 vakantiedagen. Daarnaast krijgt elke werknemer nog eens 4 extra roostervrije dagen per jaar.

Vergoeding reis/onkosten

Alle reis- en overige kosten die je maakt ten behoeve van je werk worden door ons 100% vergoed. Daarbovenop ontvangt elke consultant bij ons elke maand een vergoeding voor woonwerkverkeer en/of thuiswerkvergoeding. We hechten veel waarde aan duurzaamheid, ook in onze eigen bedrijfsvoering. Daarom stimuleren we het gebruik van duurzame vervoersmiddelen.

 

Laptop en telefoon

 

Je ontvangt van ons een premium laptop en een iphone met onbeperkt budget voor telefoongesprekken en dataverkeer. Handig toch?

Pensioen

Natuurlijk is jouw toekomst belangrijk. Daarom betalen wij mee aan jouw pensioenopbouw. Van je pensioenpremie binnen het collectieve reglement is 50% voor onze rekening.